UPDATE WEEK 13 (APRIL 2016)

08-04-2016 09:00

 

Goedemorgen,

Het is weer eens tijd om eens wat van ons te laten horen. We hebben de afgelopen tijd niet stil gezeten, want maandag over 3 maanden is het zover, dan gaat het gebeuren. In dit artikeltje werpen we een blik op onze eerste fietsdag. Hoe ziet deze eruit? Daarnaast gaan we  in op onze voorbereidingen.

 

Dag 1

Op maandag 11 juli hopen we rond 08.00 uur te starten vanaf de Erasmusbrug in Rotterdam. Om goed te beginnen staat er deze dag 159 km op de planning. Deze eerste dag willen we Nederland direct verlaten. We fietsen vanaf Rotterdam via Dordrecht naar Breda. Uiteindelijk hopen we dan bij Baarle-Nassau de grens over te gaan. In België fietsen we verder en hopen we onze eerste dag te eindigen in de buurt van de stad Sint-Truiden. Omdat we deze dag enkel in Nederland en België fietsen, zitten er nauwelijks hoogtemeters in de route. 

 

Hoe staat het met de voorbereidingen?

Ondertussen zijn onze gesponsorde fietsen binnengekomen, en zijn we lekker aan het trainen. De sponsor van onze fietsen wil verder niet in beeld komen. Wij zijn de fietsenmaker erg dankbaar voor dit grote gebaar.  We fietsen op een Giant ToughRoad SLR 1 model 2016. Dit is een kruising tussen een racefiets en een mountainbike. We hebben hiervoor gekozen omdat een racefiets niet geheel praktisch, comfortabel en wellicht sterk genoeg is. Tevens moeten we ook veel bergpassen met grindpaden fietsen, dan is het ook fijn als de fiets wat steviger is. Het eten voor een dag en reparatiespullen nemen we zelf op de fiets mee. Door de bagagedrager achterop hoeven we niet met een rugtas te fietsen.

Giant ToughRoad SLR 1 2016

Om ons perfect voor te bereiden gaan we minimaal 2x per week naar de sportschool om daar de echte 'fietsspieren' te trainen :-) Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk te fietsen om in goede conditie te komen!

 

Als begeleiding hebben we de twee weken dat we fietsen twee mensen bij ons die ons ondersteunen vanuit een busje/camper. Al onze spullen nemen zij mee. Daarnaast kunnen zij helpen mocht er iets met ons zijn. Heb u/jij nu een camper of ruime bus die van de zomer stilstaat, dan zouden wij die graag willen inzetten voor dit prachtige doel. We horen graag als dat het geval is!

 

Vorige week ontvingen we fietskleding van Open Doors, hierin zullen we gaan gaan fietsen. Hebt u/jij nu ook bedrijfsfietskleding en wil je deze door Europa laten gaan van de zomer? Laat het ons weten!

 

Komende weken zullen we iedere week een dag van onze fietsroute uitlichtten, blijf ons dus in de gaten houden op Facebook, Website, YouTube e.d.

We zijn nog steeds hard opzoek naar sponsors! Wil u/jij nu ook twee weken lang promotie door geheel Europa hebben, contact ons dan nu!

Particuliere sponsoring die zijn ook van harte welkom. Sponsoren is mogelijk middels IDEAL op de website van Open Doors. Door te klikken op onderstaande link komt u op de juiste plaats terecht.

https://www.opendoors.nl/geef/4284543/

Alvast hartelijk dank!

Mocht u nog tips of ideeën hebben, we horen het graag.

 

Met een sportieve groet,

 

Ben Kok

06-11973784

fietsvooreendoel@gmail.com

 

 

Onderwerp: UPDATE WEEK 13 (APRIL 2016)

Geen commentaar gevonden.

Nieuw bericht