Over Ons

Wij (Ben Kok, Christian Moree en Niels van't Noordende) gaan de uitdaging aan en fietsen van Rotterdam naar Luino in 2 weken, maar wie zijn wij eigenlijk en waarom willen wij dit doen?
 

1. Ben Kok

Ik ben een 20-jarige student en volg de opleding Bestuurs- en Organisatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ik woon in Nunspeet. Samen met de onderstaande personen ga ik de uitdaging aan om 1200km te fietsen voor Open Doors. Om deze tocht de volbrengen is veel doorzettingsvermogen nodig en juist dat, tezamen met het goede doel, maakt het voor mij een leuke en spannende uitdaging. Ik train momenteel minimaal twee keer per week in een sportschool hier in Nunspeet. Daarnaast fiets ik zoveel als mogelijk om in een goede conditie te komen. 

 

 

2. Christian Moree

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Christian, een 18-jarige student. Ik volg de opleiding ‘commerciële economie’ aan het Hoornbeeck College. Ik woon in Nieuw-Beijerland. Samen met Ben en Niels ga ik vanuit Rotterdam naar Luino fietsen. De reden dat ik deze tocht ga maken is dat
ik het als een grote uitdaging zie en uitdagingen zijn er om te overwinnen. Mij is altijd geleerd dat je niet alleen voor jezelf leeft, maar ook een ander m
oet helpen en ondersteunen in het leven. Dit is waarom ik het een gaaf idee vind om van deze fietstocht een sponsortocht te maken. Deze tocht brengt naast de tocht zelf nog een uitdaging met zich mee, namelijk het ophalen van zo veel mogelijk geld voor de stichting Open Doors. Daarbij kunt u ons helpen!

 

 

3. Niels van't Noordende

19 jaar oud wonend in Numansdorp. Op dit moment volg ik het laatste jaar van mijn MBO studie commerciele economie. Daarnaast heb ik altijd al een keer een idee gehad om een sponsortocht te doen maar is het er nooit van gekomen. Tot dit jaar! Dit jaar is het idee in de zomervakantie vastgehouden en uitgebreid naar serieuze plannen. Waarom wil ik dit doen? Elke dag worden er duizenden kinderen geconfronteerd met geen goed onderwijs, hier moet verandering in komen ieder kind in de wereld verdient een recht onderwijs, dit natuurlijk op een christelijke manier! Mijn motivatie komt van binnenuit!